Til hovedinnhold

Dette er de ti mest populære linjene på folkehøgskolene

Du bør søke snart om du ønsker plass på en av disse ti linjene. Flere skoler melder om fulle linjer og de siste plassene fylles fort opp.

 1. Ledertrening

  Ledertrening er den absolutt mest populære linjen på norske folkehøgskoler. På noen folkehøgskoler er denne linjen ment for andreårselever, men folkehøgskolene kan også tilby spennende linjer med Ledelse og entreprenørskap eller rett og slett Lederlinjen.
  2016-01-25_1453747174
  Les mer om linjene innen ledertrening her

   

 2. Data, eSport, spillutvikling

  Disse linjene har blitt svært populære og på enkelte skoler får de både fem og ti ganger så mange søkere som de har plass til. Det er dog fortsatt muligheter, spesielt hvis man søker allerede nå.
  spill
  Les mer om linjene innen data, eSport og spillutvikling

   

 3. Tilrettelagt undervisning

  Mange folkehøgskoler har gode tilbud til elever som ønsker å gå på en linje med tilrettelagt undervisning. Noen av linjene handler om botrening og kan være en god og trygg måte å flytte hjemmefra på og å prøve seg på egen hånd. For andre linjer handler det om at undervisningen er tilpasset ulike typer fysiske begrensninger.
  tilrettelagt
  Les mer om linjer med tilrettelagt undervisning

   

 4. Australia

  Linjene som har studietur til Australia har fått svært mange søkere. Det er tydelig at mange ungdommer ønsker å dra «down under» og oppleve mer enn å bare være turist.
  australia
  Les mer om Australialinjene

   

 5. Multisport/ekstremsport

  På multisport og ekstremsportlinjene kan du presse deg litt ekstra og se hva du klarer. Her er det idrettsglede og ekstreme opplevelser.
  2015-11-26_14485234852
  Les mer om multisport og ekstremsportlinjene

   

 6. Hundekjøring

  Å sveve over viddene bak en hundespann, det trekker mange søkere. Gleden ved å jobbe med hunder og å jobbe sammen mot et felles mål. Hundekjøring gir store naturopplevelser.

  Les mer om hundekjøringslinjene

   

 7. Ski, brett, snowboard

  Folkehøgskolene har mange linjer innen ski, brett og snowboard og likevel begynner plassene å fylles opp. Puddersnø, frikjøring, spennende studieturer – alt sammen trekker.
  2016-01-26_1453824566
  Les mer om ski, brett og snowboardlinjene

   

 8. Paragliding/luftsport

  Mennesket kan ikke fly, men vi kan komme tett på når vi driver med paragliding og andre typer luftsport.
  2016-03-16_1458136638
  Les mer om paragliding/luftsportlinjene

   

 9. Norsk

  Hvert år besøker mange utlendinger norske folkehøgskoler for å lære seg norsk. Mange av dem er etterkommere av nordmenn som har utvandret, men en god del gjør det fordi de rett og slett har fått interesse for Norge og ønsker å lære seg mer.
  2016-03-06_1457266298
  Les mer om norsklinjene

   

 10. Friluftsliv

  Friluftsliv er den linjen som flest folkehøgskoler har. Flere og flere har fått øynene opp for den vakre norske naturen og ønsker å oppleve den og å lære å ferdes i den. Friluftsliv har derfor blitt en av de mest populære linjene på norske folkehøgskoler.
  2016-01-30_1454183651
  Les mer om friluftslivslinjene

I tillegg til disse ti svært populære linjetypene så finnes det mange andre linjer i norske folkehøgskoler. Sjekk ut alle de ulike linjene på norske folkehøgskoler. Det er mulig å søke helt fram til skolestart, men jo tidligere du søker, jo flere linjer har du å velge mellom. Søk nå!

Søk nå!
155

Kommentarer