Finn din skole

Reiseliv

Sider-fra-Nye-fagkategorier-pdf_Side_13.jpg

Folkehøgskolen er et reisende skoleslag. Alle folkehøgskoler drar på en reise, men noen skoler har også fag som spesialiserer seg på reiseliv. Her har du muligheten til å fordype deg i elementer av reiselivsfaget som service og kundebehandling, salg og markedsføring, media, aktivitetsledelse, kulturkunnskap, innføring i Amadeus bookingsystemer og guiding, Eller hva med å reise som backpacker med klassen din? Mulighetene og destinasjonene er nesten uendelige. Enten du vil lukte på en karriere innen reiseliv, eller bare vil være med på ditt livs reise, så finner du en mulighet her.
Fag Skole Fylke
Reiseliv - Spansk B Karmøy Folkehøgskule Rogaland
Linjen for deg som ønsker å lære om reisemål og samtidig lære deg spansk, som du kan bruke på reiser i Spania og i Latin-Amerika!
Go to Gate Risøy Folkehøyskole Aust-Agder
En verden av opplevelser Når sommerfuglene danser i magen, og den etterlengtede beskjeden ”Go to Gate” skurrer i høytaleren på flyplassen, vet du at eventyret endelig skal bli til virkelighet. Det
Reise/idrett Grenland Folkehøgskole Telemark
Reiselinje eller idrettslinje? Vi har løsningen hvis du sliter med å velge! Spennende og utfordrende aktiviteter og eksotiske reisemål. Vi reiser til Brasil på linjetur.
Backpack Surprise Soltun Folkehøgskole Troms
Det beste av to ting - være folkehøgskoleelev - og bruke 60 dager på å reise rundt i verden.
Middelhavet, Spania - Italia - Hellas Haugetun Folkehøyskole Østfold
Kultur, mat, historie, filosofi, mytologi, spansk, italiensk og gresk. Tre reiser på sammenlagt ca 4 uker til Sør-Spania, Italia og øyloffing i Hellas.
Reiseliv - Urban Holtekilen Folkehøgskole Akershus
Etter ett år på Reiseliv – Urban har du fått sett store deler av verden, men du får et annet syn på det hele.
Reiseliv Australia/Thailand Bakketun Folkehøgskole Nord-Trøndelag
Reiseliv Australia/Thailand er Bakketuns reiselivslinje. Med mange turer i inn- og utland får elevene mye erfaring med reise og opplevelser.
Reiselinja Sunnfjord Folkehøgskule Sogn og Fjordane
Reiselinje med spennende studieturer.
Reiseliv og utvikling Agder Folkehøgskole Vest-Agder
Søker du spennende reisemål, meningsfylt innhold, og et folkehøyskoleår med opplevelser, tror vi dette kan være en linje for deg.
Reis Afrika Rødde Folkehøgskole Sør-Trøndelag
Bli kjent med Afrika mer enn en vanlig turist. Linja har tre hovedfokus; utvikle, utforske og uttrykke. Langreist: 5-6 uker i Kenya, Tanzania og Zanzibar. Masaifolket, safari, eksotiske strender, Kwa
Reiseliv Ringebu Folkehøgskule Oppland
Det er moro å reise.
Safari Sagavoll Folkehøgskole Telemark
Safari betyr reise og har en smak av ville dyr og solnedgang på Afrikas savanner. En reise der du møter andre kulturer og en reise i eget liv.
Adventure Hurdal Verk folkehøgskole Akershus
Er du Eventyrlysten? ADVENTURE tar deg til steder du har drømt om. Skreddersydd rundreise i Kina. Reise med backpacker-preg til Egypt. Champions League i Spania/Italia. Språk, ballidrett, trening...
Backpacker Grenland Folkehøgskole Telemark
Dette er linja for deg som liker å bli testet på ulike plan og finne ut om deg selv. Her får du med deg mye av det beste fra både Norge,Skottland,Italia og Australia. Tar du utfordringen om å bli med?
Bistand - Destinasjon X Fredly Folkehøgskole Sør-Trøndelag
Afrika eller Sør-Amerika? Det må du bli enig med de andre elevene om. Uansett lover vi deg et år fullt av opplevelser og inntrykk!
REIS Hallingdal Folkehøgskule Buskerud
REIS er for deg som er sporty, engasjert og nysgjerrig på hvordan folk lever andre steder og i andre kulturer.
Global eXtreme Nordhordland Folkehøgskule Hordaland
Reis langt,- og lengre enn langt! Linjen for deg som bare elsker å reise og oppleve spennende kulturer og reisemål!
Egypt - arabisk vår Borgund Folkehøgskole Møre og Romsdal
Linjen for alle med interesse for Midtøsten, gamle kulturer og moderne politisk historie, men også for opplevelser av Rødehavets fargerike koraller og gullfisk. God utsikt til den arabiske våren.
Backpacking Europa Jeløy Folkehøyskole Østfold
Europa kan by på mye spennende, her får du muligheten til å utforske din egen verdensdel.
Sør-Amerika Xplore Borgund Folkehøgskole Møre og Romsdal
Sør-Amerika er kontinentet i fokus. Her er høye fjell, fuktig jungel, tørre ørkenområder, spektakulær natur. Overveldende og variert. Spennende aktiviteter som paragliding, hanggliding, sykling, trekk
ART & travel Ringebu Folkehøgskule Oppland
Ny spennende linje for deg som er reiseglad og har lyst til å lage egne ting.
Reise, livsstil & helse Risøy Folkehøyskole Aust-Agder
Reise, trening, livsstil og engasjement er viktige stikkord for linja.
Reiseliv Grenland Folkehøgskole Telemark
Bli med på et unikt år der du blir kjent med Skottland, Egypt, New York og Italia.Vi forbereder oss i klasserommet og oppsøker attraksjoner som er i verdenstoppen. Velkommen til et år på reisefot!
GlobalActive Nordhordland Folkehøgskule Hordaland
Dette er drømmelinjen for den aktive og idrettsglade globetrotteren!
USA - Travelstudy Borgund Folkehøgskole Møre og Romsdal
Alle har en mening om USA, vi vil bli bedre kjent med landet, historien, kulturen og politikken. The American Way of life har også satt sine spor på vår side av Atlanteren.Hvor ble det av indianerne?
Tur-Retur Verden Rønningen Folkehøgskole Oslo
Møter med verden i det globale Oslo og gjennom studieturer til Sør Afrika og Palestina gir erfaringer som bidrar til forståelse for hvordan verden henger sammen.
Kina - Midtens rike med Japan Møre Folkehøgskule Møre og Romsdal
Kickboxing Skogn Folkehøgskole Nord-Trøndelag
Art, Design & Travel Jæren folkehøgskule Rogaland
EUROPA - matkultur, samfunnsliv, reise Namdals folkehøgskole Nord-Trøndelag