Hopp over til innholdet

Kunstlinjen

Fagets/linjens innhold
Verksted for keramikk, skulptur, tegning og maling.
Er du klar for noen kreative utfordringer og i tillegg nyskjerrig, Er du klar for noen kreative utfordringer, og stiller med en god dose nyskjerrighet, iblandet fleksibilitet, utholdenhet og litt galskap - da er Kunstlinjen noe for deg! Mulighetene er mange, og du får stor frihet til å utvikle ditt talent gjennom kreativ søken og utforskning av ideer.

Vi arbeider med et bredt spekter av formingsuttrykk, og på keramikkverkstedet får du kjennskap til ulike leiretyper, alt fra groveste steingodsleire til fineste porselensleire. Du vil få innføring i forskjellige arbeidsteknikker som bygging med flater, uthuling, pølseteknikk, dreiing og modellering. Det legges vekt på formgiving, overflatebehandling og dekor både med oksyder og glasurer. Her kan du eksperimentere og gi tingene din personlige design.

Vi samarbeider med skulptørene Arne og Vidar Meland(www.arne-art.no) Deres skulpturer er kjent både i inn- og utland, og ikke minst synlig i det bergenske bymiljø.
Studietur
går til kunstmetropolen Barcelona, stikkord er Picasso, Gaudi og Miro. Dagstur til Figueres hvor vi besøker museet til Salvador Dali.
Studieturen er bergnet å koste ca 11000,-.
Søkesituasjon for faget
Ledige plasser.
Startdato
24.08.2014
Sluttdato
10.05.2015
Kurstype
Helårs